Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο “Επιθεωρητής” έρχεται στο Ηράκλειο Αττικής



Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τη μαθητική κοινότητα της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» σας καλούν να παρακολουθήσετε μια διασκευή του θεατρικού έργου του Νικολάι Γκοκόλ « Ο Επιθεωρητής» την Πέμπτη 17 Μαϊου στις 20.30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» Κουντουριώτου 18Α & Νεότητος.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου της σχολής εργάστηκαν με μεράκι όλη τη σχολική χρονιά υπό την καθοδήγηση της ομάδας των καθηγητών και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες τόσο των συμμετεχόντων όσο και των θεατών που την παρακολούθησαν σε όμορους δήμους. 
Η παράσταση θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής και αναμένεται να ενθουσιάσει όσους την παρακολουθήσουν.

6η Γιορτή Καρπουζιού Μεσσηνίας



Ξεκινά το Σάββατο 19 Μαϊου η 6η Γιορτή καρπουζιού Μεσσηνίας στο Βορρέειον Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών και θα ολοκληρωθεί το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου όπως πάντα στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Το πρόγραμμα της γιορτής Καρπουζιού Μεσσηνίας ξεκινά στις 7:30 με τους χαιρετισμούς.

Από τις 7:45 μ.μ. - 8:30 μ.μ θα υπάρξει ομιλία με θέμα "Η Ιταλική αγορά Καρπουζιού και οι τάσεις που εμφανίζονται" με τον Giuzeppe Circella που είναι Commercial Manager - Εμπορικός Διευθυντής με έδρα τη Μπολώνια.

Από τις 8:30μ.μ. εως τις 9:15μ.μ θα μιλήσει ο Γιώργος Κοντοσφύρης prtfolio manager με έδρα την Αθήνα.

Από τις 9:15 έως 9:45μ.μ. Θα υπάρξει συζήτηση και ακολούθως η λήξη της ημερίδας.

12η Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας



Την Πέμπτη 17 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της η 12η Ανθοκομική Έκθεση της Αμαλιάδας στην πλατεία Μπελογιάννη. 
Η έκθεση έχει γίνει θεσμός μέσα στην άνοιξη και το ενδιαφέρον εκθετών και κοινού κάθε χρόνο είναι εξαιρετικά μεγάλο. 
Φέτος θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις και περίπτερα με άλλα αντικείμενα όπως κεραμικά, ενώ συμμετοχή έχει δηλώσει και ο Σύλλογος Γυναικών Αμαλιάδας.

Η έκθεση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, την Πέμπτη στις εννέα το βράδυ, θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια και θα παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.