Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παρουσίαση μελέτης για θόρυβο από το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου


H παρουσίαση της μελέτης «Περιβαλλοντικός θόρυβος στα σχολεία... κίνδυνος για τα παιδιά» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, ώρα 19:00, από το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Ανδριανουπόλεως & Σκρα 62). στο πλαίσιο των διαλέξεων του εαρινού εξαμήνου.
Η παρουσίαση θα γίνει από τους δημιουργούς της μελέτης, τον καθηγητή-αρχιτέκτονα πολεοδόμο και πρόεδρο του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS)* Βασίλη Ζώτο και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του BGS: Ιωάννη ΤαχματζίδηΑναστασία Μάλαμα (ψυχολόγοι) - Τζάκυ Ζώτου (κοινωνιολόγος) - Κωνσταντίνο Γεννάδη (νομικός) - Έλλη Καλοκαιρινού(αρχιτέκτων) - Εύα Παπαδημητρίου (αρχιτέκτων τοπίου).
Θα προλογίσει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τεχνικών Έργων του Δήμου Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.
* Η ομάδα Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS), έχει εργαστεί σε εθελοντική βάση επί 10 μήνες για την εκπόνηση μιας σφαιρικής μελέτης για την επίδραση του περιβαλλοντικού θορύβου στην φυσιολογική και ψυχολογική υγεία των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου