Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Της Γης και του Νερού ταξίδι της Ζωής μου»



Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γέροντα « Ο Διδυμαίος Απόλλων » έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ετήσια εκδήλωση του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Χρυσούπολης όπου το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου θα παρουσιάσει την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο:

«Της Γης και του Νερού ταξίδι της Ζωής μου»

Μια μουσικοχορευτική περιπλάνηση από την Σμύρνη του 1920 στην Μακεδονία, τα Δωδεκάνησα και την Θράκη στα χρόνια μετά τον Μεγάλο Ξεριζωμό. 

Στην παράσταση θα συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιμμερίων «ο Αμφέραος» και ερασιτέχνες ηθοποιοί ενώ την μουσική επένδυση της παράστασης θα πραγματοποιήσουν εφτά καταξιωμένοι μουσικοί του χώρου με σαντούρι, βιολί, κλαρίνο. καβάλι, ακορντεόν, χάλκινο και νταούλι.

Είσοδος Ελεύθερη.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος της παράστασης στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Παρουσία» στο 3ο χλμ Π.Ε.Ο Χρυσούπολης-Ξάνθης. 

Το παιδικό τμήμα του συλλόγου  θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Μικρά Ασία και θα ακολουθήσει Παραδοσιακό Γλέντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου