Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ημιμαραθώνιος Ακρόπολις 2012



Tην Κυριακή 20 Μαΐου, με σύνθημα «Πάρε ανάσα, έλα να τρέξουμε την ιστορία της πόλης μας!» πραγματοποιείται ο ΗμιμαραθώνιοςΑκρόπολις 2012, με διαδρομές 21χλμ. και παράλληλους Αγώνες Δρόμου, 8 και 3 χλμ. για άνδρες και γυναίκες και 700 μέτρων για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)  και τον Σύνδεσμο Ελληνικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) με στόχο να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στην χώρας μας, αλλά και να προβάλει την πόλη της Αθήνας στο εξωτερικό.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνηστις 9.00 για τις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21.100μ.) και του αγώνα δρόμου των 8χλμ. Η διαδρομή των 700μ. θα ξεκινήσει στις 10.30 στη διασταύρωση των οδών Βασ. Σοφίας και Αμαλίας, ενώ των 3χλ. στις 11.00 από τα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου. Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία μπροστά από τα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου και τερματισμό μπροστά από το ιστορικό κτίριο του Ζαππείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου