Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ διασκεδάΖΕΙ στο 21ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της!




Μπορεί η κρίση να μην φέρνει τις Βραζιλιάνες του Ρίου στο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης στο Δήμο Πέλλας, βραζιλιάνικο χρώμα και εικόνα όμως, θα προσφέρουν οι Βραζιλιάνες και … οι ΒραζιλιΑΝΔΡΕΣ της Κρύας Βρύσης !
Με την συμμετοχή 14 θεματικών ομάδων και έναν αριθμό 1.000 περίπου καρναβαλιστών, οι διοργανωτές του καρναβαλιού της Κρύας Βρύσης σας υπόσχονται μοναδικές στιγμές αξέχαστου και ξέφρενου καρναβαλιού !
Μία ενδεικτική εικόνα από τις συμμετοχές των καρναβαλικών ομάδων είναι: οι μομόγεροι, οι asterix & ovelix, οι μάγισες & οι χάρυ πότερ, οι Πειρατές & οι Πειρατίνες, τα Βιολογικά Λαχανικά και οι Κηπουροί, οι junior Master Jeff , η Disney, οι Ποδοσφαιρίστριες & οι Μαζορέτοι, οι Βενετσιάνοι & οι Βενετσιάνες στην τρόικα του 2012, οι Τσάρλεστον & οι γκάκστερ, οι τσιρλίντερς, η γενιά των 400 ευρώ, οι Bollywood , οι κλόουν και οι ξυλοπόδαροι, το άφθονο κρασί… και το κέφι μόλις ξεκίνησε στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης !
Σημαντικό γεγονός στην φετινή διοργάνωση, είναι η ενεργή συμμετοχή στην μεγάλη παρέλαση, των καταστημάτων της πόλης, καθώς και η οικονομική στήριξη του θεσμού μέσω χορηγιών τους, σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την τοπική αγορά.
Η Μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου